Becha Bil & Maskin AB

VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

Personlig service när du vill reparera och serva din bil.

Vi är anslutna till First Stop, ett av Europas största nätverk av däckverkstäder. First Stop erbjuder ett brett utbud av tjänster & däck till de flesta fordon. Välkända varumärken såsom Bridgestone, Continental, Michelin, Nokian & Firestone tillsammans med ett stort utbud av budgetdäck, allt till attraktiva priser!

VÄLKOMMEN TILL BECHA BIL OCH MASKIN

Vi är en fristående verkstad som utför service och reparationer på alla bilmärken och modeller.

Allt på ett ställe


Vi är en fristående verkstad som utför service och reparationer på alla bilmärken och modeller. Hos oss får du bilen både servad och reparerad med högsta standard och garanti på såväl arbete som material. Vi utgår från varje tillverkares specifika serviceschema för just din bil och det aktuella miltal som bilen befinner sig vid och alltid med stämpel i Serviceboken.

Vi har däcken till din bil – oavsett om det är premium eller det lite billigare alternativet. Alltid med säkerheten i första fokus.

Har du och din bil råkat ut för en olycka så vi avtal med dom flesta försäkringsbolag och kan hjälpa dig hela vägen – från skadebesiktning till färdig bil. 

I vår butik kan frossa bland dina nya fälgar eller testa dig fram till dina nya extraljus.

Kundnöjdhet är vår prioritet

Vår vänliga och kunniga personal är redo att hjälpa dig med alla frågor eller bekymmer relaterade till däck. Vi tror på öppenhet, så du kommer alltid att få ärliga råd och konkurrenskraftiga priser.