Däck

Hos oss köper du dina nya däck. Vi tillhandahåller alla märken, modeller och prisklasser.Vi har dessutom alla toppmoderna däckmaskiner som behövs för att jobba med alla typer av däck och fälgar. Hantering och montering sker vi i vår verkstad på Dalgatan där finns också vår avdelning för 4-hjulsinställning. Vi mäter och justerar alla fyra hjul med hjälp av vår ständigt uppdaterade utrustning. Oavsett om det är din bil eller stora husbil som har behov av hjulinställing ser vi till att få detta ordnat på ett professionellt sätt med kvalitet rakt igenom. För att ständigt tillmötesgå ny teknik inom branschen håller vi vår dator kontinuerligt uppdaterad för att garantera rätt värden för alla fordonsmodeller.

I direkt anslutning har vi vårt däckhotell där du kan lämna in dina däck för förvaring, självklart tvättar vi samt kontrollerar mönsterdjupet innan de förvaras innan dom förvaras mörkt och svalt.

Du slipper släpa däcken till verkstaden när det är dags för hjulbyte och vi ser till att dina däck är i skick att ge dig maximal prestanda på vägen.

Däckskifte, tvätt och kontroll: 300 kr
Säsongsförvaring: 300 kr